Sidor

fredag 4 januari 2013

Inspirerande möte

Idag har jag haft ett inspirerande möte med Elin Debora. 


Elin är trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare. Hon berättar passionerat om alla olika inriktningar i sitt företag Debora Garden. Hon arbetar som konsult med att ge oss råd om hur vi får våra trädgårdar att bli som vi drömmer om, både här omkring Falkenberg och med trädgårdsrådgivning på hela webben.

Matlagning, "grönt från jord till bord", är också något som Elin sprider kunskap om, som föreläsare och kurshållare. Vi falkenbergare kan läsa hennes krönika "Deboras Gröna" i Falkenbergs-Posten och snart lyssna på nya avsnitt i serien "Naturens Skafferi" som sänds i Radio P4 Halland.

Så roligt att dela trädgårdstankar med Elin och tala om trädgårdens rum, nu längtar jag efter spirande grönska...

På Elins hemsida får du mer inspiration.




Nytt år, ny inriktning, nya möten...

Ett nytt år ligger framför oss, det känns alltid så förväntansfullt, som ett nytt oskrivet blad...

Min blogg har fått nytt namn, mitt namn, den har ändrat utseende lite och jag ska göra inlägg mycket oftare. Jag kommer att skriva om min stora passion inredning, färg och form, om allt som inspirerar till att skapa harmoni i våra hem.

I år kommer jag att arbeta mer med home staging och styling inför bostadsförsäljning, jag hjälper förstås även dig som inte går i säljtankar med att få en inredningsstil och känsla som passar just dig i ditt hem.


"Dagens bild" från i morse är en utsiktsbild men vad vi har utanför våra fönster spelar roll även när vi inreder, mer om det längre fram...

Idag har jag haft ett inspirerande möte med Elin Debora. Elin är trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare och driver företaget Debora Garden, deboragarden.se. Det blir ett inlägg till om det lite senare ikväll.