Sidor

torsdag 29 mars 2012

Trädgårdsmöbler med en historia att berätta.

Häromdagen levererades de efterlängtade trädgårdsmöblerna tillverkade av återvunnen teak. Idag när fotografering stod på programmet strålade solen från en klarblå himmel, perfekt för fotografering vid havet.

Jag tror faktiskt att möblerna njöt där i solen, de blev varsamt burna omkring upp och ner för klipporna och fick stå i fokus hela dagen medan de fotograferades från alla håll.

En gång i tiden, för över hundra år sedan, var teaken i möblerna något annat. En del satt på skepp och båtar, annat var byggnadsdetaljer och några delar var en annan slags möbel. När det inte fanns användning för det längre kasserades det och skulle brännas upp, i sista stund blev det räddat.

Ingen möbel är den andra lik, varje stol, bänk och bord bär sin historia och sina spår från det dom en gång var. Färgen som sitter kvar är den färg som satt på då, för länge sedan. Underredet på möblerna är nytillverkat av järn i klassisk stil, alla är fällbara.

Nu finns stolar, bänkar och bord i MonicasButik.com, därifrån ser de fram emot att bli utvalda uppskattade trädgårdsmöbler med en spännande historia att berätta.

För mer detaljer om möblerna välkommen till MonicasButik.com

Klicka här för att att följa MonicasButik.com på facebook